facebook-icon twitter-icon linkedin-contel: 020 41 14 190

transparant logo

Lichtverhuur

Limmerick verhuurt lichtapparatuur en technici voor alle gelegenheden, van feesten en festivals tot concerten en theaterproducties. Met licht kunt u ontzettend veel doen. Een podium uitlichten, een spreker of artiest beter zichtbaar maken of met een lichtshow van uw evenement een fantastisch spektakel maken.

Van een simpele spotlight tot opzwepend showlicht

drive in show met led vloer

Zet de spotlights op een podium, of zorg voor perfecte belichting van een nieuw product dat u presenteert aan uw klanten. Wellicht organiseert u een feest dat mooi sfeerlicht nodig heeft om een bijzondere ambiance te creƫren. Door een lichtshow toe te voegen, kunt u bovendien de impact van een evenement vergroten. De combinatie van licht en geluid kunnen voor een fantastisch resultaat zorgen, waarin het publiek helemaal opgaat in de sfeer en de muziek en een optreden veel intensiever ervaart.

presentatie met sfeerlicht

Op het gebied van showlicht kan Limmerick een complete lichtshow bieden met veel kleur en beweging. Daarbij kunnen licht-effecten worden ingezet. Uiteraard zijn er ook nog tal van special effects zoals laser, confetti, rook of bellen, die gebruikt kunnen worden om een evenement of theaterproductie mooier te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

LED-techniek voor duurzaamheid

Voor vrijwel elke toepassing maken wij inmiddels gebruik van LED lichtbronnen. Deze verlichting verbruikt veel minder energie en is dus aanzienlijk minder milieubelastend. Dit past uitstekend in onze bedrijfsvoering, aangezien Limmerick zoveel mogelijk duurzaamheid nastreeft.

Welke apparatuur heb ik nodig?

Gebruik onze handige keuzehulp!

Evenement
Presentatie
Tape-act
Festival

Licht & geluid verhuur
Licht & geluid verhuur
Limmerick het juiste adres voor licht & geluid verhuur. Van draaitafel tot lasershow.

Passie voor evenementen?

Heeft u ook een passie voor evenementen?
Ontvang 1 keer per maand tips of een verhaal over evenementen.
E-mailadres


Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter
of bel: 020 411 41 90

Welke apparatuur heb ik nodig?

Gebruik onze handige keuzehulp!

Evenement
Presentatie
Festival
• Tape-act

Stel een vraag
1000 tekens over